Schuttingen, veranda’s en tuinhuisjes

Hekken, veranda’s en tuinhuisjes zijn populaire buitenelementen. Ze geven privacy, schaduw en een plek om te ontspannen. Aan de hand van uw wensen bieden we goed advies en zorgen we voor een probleemloze realisatie.

voor particulieren én bedrijven

Hekken, poorten en tuinafscheidingen: er zijn veel verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten omheiningen, erfafscheidingen of schuttingen beschikbaar om rond uw tuin te plaatsen.

Een natuurlijk manier om je tuin te begrenzen is de heg of de groenblijvende heg. Deze bestaan uit bijvoorbeeld beuken, meidoorn, hulst, laurierkers, taxus, conifeer of ilex (buxusvervanger).

Naast de heg, heb je de schutting. Deze kan opgetrokken zijn uit beton, steen, hout, ijzergaas, takken of allerlei combinaties. Met vlechtschermen van bamboe of wilgentenen kan je je tuin ook afschermen en daarnast heb je nog kastanje / schapen hekwerken. Voor ieder wat wils dus.

Veranda, tuinhuis of vlonder plaatsen

Veranda’s en tuinhuisjes kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals een plek om te ontspannen, gasten te ontvangen of gewoon van het buitenleven te genieten. Met een veranda ontstaat er een mooie overgang tussen ‘binnen’ en ‘buiten’.

Veranda’s en tuinhuisjes zijn er in vele soorten en maten. Ze kunnen gemaakt zijn van kunststof, aluminium, overwegend glas of van hout. Bent u van plan om een veranda of tuinhuis te bouwen met een landelijke uitstraling, dan is hout een fantastische houtsoort om te gebruiken. Hout heeft een warme uitstraling. Bovendien is het erg sterk en duurzaam. Kies sterke houtsoorten voor de constructie van uw veranda die bestand zijn tegen de weersinvloeden zoals water en vocht.

Wij voorzien u van het juiste advies en begeleiden de bouw volgens uw wensen.

Hekwerk, veranda, prieeltje of tuinhuisje: creëer je eigen stijl in je tuin rond je huis of bedrijf

Zorg ervoor dat je erfafscheiding, veranda en tuinhuisje passen bij de stijl van je woning en tuin. Een tuin met een bepaald thema kan hierbij helpen. Bv een tuin met een Japans, Ibiza of Jungle thema. Zo creëer je meteen sfeer en gezelligheid.

Vergeet niet belangrijke zaken als knusse hoekjes, plekjes in de zon, voldoende schaduwplekken, tuinverlichting en zichtlijnen in de tuin. Er zijn veel zaken waar je aan moet denken. Wij helpen veel gezinnen en bedrijven bij het herinrichten of renoveren van hun tuin!

 

Klanten kiezen Bloemin!

Tuinontwerp en tuinaanleg

Onze ontwerpen sluiten aan bij uw ideeën en weten tekens weer te verrassen. Bij elke wens weten we een mooi tuinontwerp te presenteren.

Beplantingsplan

Met een beplantingplan en de juiste keuze in beplanting is er in elk jaargetijde een van vorm en kleur in uw tuin worden gecreëerd.

Tuinonderhoud

Naast het ontwerpen en aanleggen van een tuin, is het onderhoud ervan zeker zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat we op de juiste momenten langskomen zodat uw tuin er altijd keurig verzorgd uitziet.

Vijvers, schuttingen en houtbouw

Met mooie tuinshuisjes, veranda’s, houten terrassen en bijvoorbeeld een vijver(partij), maak je je tuin helemaal af. Met duurzame, kwalitatieve materialen wordt je tuin, je thuis.

jaar ervaring

tevreden klanten

gem. beoordeling

Wij staan voor je klaar!

Of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinonderhoud, gazons, beplantingen, tuinverlichting, waterpartijen, vijvers, schuttingen, bestrating, grondwerk of boomverzorging: wij staan klaar!