Bestrating aanleggen

Wij helpen je graag met het aanleggen van strakke bestrating voor je tuin, terras of oprit. Met oog voor detail zorgen wij voor een mooie en duurzame afwerking die helemaal bij jouw stijl past.

voor particulieren én bedrijven

Goede voorbereiding zorgt voor perfecte bestrating voor oprit, looppaden en terras

Een goede voorbereiding is belangrijk voor een perfecte bestrating. Na het nauwkeurig opmeten van je tuin, terras of oprit, bespreken we de wensen en adviseren de bestratingsmaterialen en patroondesigns die het beste passen bij je smaak, voorkeuren en tuin.

Met een duidelijke kostenraming en planning weet je precies waar je aan toe bent en ontstaan er geen verrassingen zijn bij de realisatie van je oprit, terras, looppaden of andere bestratingselementen.

Aan de slag met de bestrating

Dan gaan we echt aan de slag! Bij het grondwerk bereiden we de ondergrond voor op de bestrating. Dit zorgt voor een stevige basis.

De bestrating wordt zorgvuldig gelegd volgens de wensen en het gemaakte ontwerp. Een speelse, natuurlijke of kindvriendelijke tuin? Wij kunnen het maken. Natuurlijk denken we goed mee en zorgen we voor een nette afwerking en letten op de kleine details.

Vaak werken we met houten of betonnen elementen om bijvoorbeeld meer diepte in de tuin te krijgen of de kliko’s te verbergen.

Als we klaar zijn ruimen we alles netjes op en kan snel genieten van je nieuwe terras, oprit of andere tuinbestrating.

Eyecatcher: sierbestrating

Sierbestrating kan een echte eyecatcher zijn in je tuin of op je oprit. Met diverse materialen zoals klinkers, natuursteen en tegels, kun je unieke patronen en motieven creëren die perfect passen bij jouw stijl en smaak.

Het geeft niet alleen een verzorgde en stijlvolle uitstraling, maar kan ook functioneel zijn door bijvoorbeeld duidelijke looppaden te vormen of verschillende zones in je tuin te markeren.

Sierbestrating is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Met de juiste keuze en aanleg kan sierbestrating je buitenruimte echt transformeren tot een prachtig verlengstuk van je woning.

Wij helpen je graag om deze keuzes te maken!

Klanten kiezen Bloemin!

Tuinontwerp, -aanleg en bestrating

Onze ontwerpen sluiten aan bij uw ideeën en weten tekens weer te verrassen. Bij elke wens weten we een mooi tuinontwerp te presenteren.

Beplantingsplan

Met een beplantingplan en de juiste keuze in beplanting is er in elk jaargetijde een van vorm en kleur in uw tuin worden gecreëerd.

Tuinonderhoud

Naast het ontwerpen en aanleggen van een tuin, is het onderhoud ervan zeker zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat we op de juiste momenten langskomen zodat uw tuin er altijd keurig verzorgd uitziet.

Vijvers, schuttingen en houtbouw

Met mooie tuinshuisjes, veranda’s, houten terrassen en bijvoorbeeld een vijver(partij), maak je je tuin helemaal af. Met duurzame, kwalitatieve materialen wordt je tuin, je thuis.

jaar ervaring

tevreden klanten

gem. beoordeling

Wij staan voor je klaar!

Of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinonderhoud, gazons, beplantingen, tuinverlichting, waterpartijen, vijvers, schuttingen, bestrating, grondwerk of boomverzorging: wij staan klaar!