Contact

Neem gerust contact met ons op

Hoveniersbedrijf Bloemin

Reinier Klein

Nico Bergsteijnweg 16
3931 CD, Woudenberg
tel: 033-8878823  / 06-51445781
e-mail: info@bloemin.nl

[formidable id=2]

Over ons

Bloemin Hoveniers is al meer dan 35 jaar een Woudenbergs begrip en dat geeft aan hoeveel ervaring het bedrijf heeft in het aanleggen en onderhouden van duurzame tuinen die naadloos aansluiten bij de omgeving en zorgen voor jarenlang plezier en ontspanning.

Eigenaar Reinier Klein vertelt dan ook trots in zijn kantoor aan huis, waar hij zijn klanten op afspraak ontvangt, dat hij samen met zijn team veel tuinen in en om Woudenberg mag inrichten en onderhouden. In het verleden is het begonnen met het tuincentrum en hoveniersbedrijf aan de Slappedel in Woudenberg, dat hij samen met een partner heeft overgenomen.

Na 10 jaar dit bedrijf samen te hebben gerund kwam in 2009 het besluit om alleen door te gaan als Hoveniersbedrijf Bloemin.

Het bedrijf is van veel markten thuis, maar het belangrijkste is dat er gewerkt wordt vanuit vertrouwen en dat de klant wordt ontzorgd. Zo heeft Bloemin bijvoorbeeld onderhoudscontracten waardoor er voor een vast en betaalbaar bedrag gezorgd wordt dat de tuin altijd goed onderhouden blijft. Daarmee zijn bijvoorbeeld ook veel ouderen in Woudenberg geholpen.

Daarnaast komt Reinier natuurlijk ook op afspraak aan huis wanneer dit makkelijker is. Ongeveer 75% van de klanten van Bloemin komt uit Woudenberg. Reinier vindt het belangrijk om als Woudenbergs bedrijf aan het werk te zijn in Woudenberg. Het voordeel daarbij is dat veel mensen in het dorp elkaar kennen en als zij tevreden klanten zijn, zij hun ervaringen ook zullen delen met buren, kennissen en vrienden.

Naast de particulieren tuinen zorgt Bloemin ook voor het onderhoud bij bijvoorbeeld Restaurant Ribhouse Texas, de Weistaar, de Pyramide, Omnia Wonen en verschillende sportverenigingen.

In het tuincentrum destijds verkocht Reinier al kerstbomen, maar bij het stoppen van het tuincentrum kriebelde het bij hem en wilde hij toch kerstbomen kunnen blijven kopen. Gelukkig mag hij bij Esso Voskuilen in Woudenberg jaarlijks zijn kerstbomen aanbieden en verkopen. Reinier geeft aan dat het verkopen van de kerstbomen voor hem iets is waar hij ieder jaar naar uitkijkt. Het is altijd een gezellige periode en een mooi sociaal contactmoment met klanten.

Voor bedrijven en openbare instellingen worden alle bomen geïmpregneerd voor de brandveiligheid. Daarnaast kunnen alle kerstbomen worden gereed gemaakt worden met een easyfix-boorgat, waardoor de kerstboom gemakkelijk kan worden opgezet en mooi blijft tijdens de periode dat hij in de woonkamer staat.

Reinier sponsort verschillende sportverenigingen en heeft hij jarenlang in het bestuur van het oranje comité gezeten. Hij vindt het belangrijk te weten wat er speelt in Woudenberg, de socialiteit en om sportverenigingen en -activiteiten te ondersteunen, waardoor er veel mensen van kunnen genieten.

Bloemin, met de eigenaar Reinier, een breed georiënteerd hoveniersbedrijf met een hart voor Woudenberg en haar inwoners waar u onder meer terecht kunt voor het laten ontwerpen van de tuin, tuinaanleg, onderhoud en boomverzorging.

Uit: LetOp Woudenberg, 18-11-2020.

 

Klanten kiezen Bloemin!

Tuinontwerp en tuinaanleg

Onze ontwerpen sluiten aan bij uw ideeën en weten tekens weer te verrassen. Bij elke wens weten we een mooi tuinontwerp te presenteren.

Beplantingsplan

Met een beplantingplan en de juiste keuze in beplanting is er in elk jaargetijde een van vorm en kleur in uw tuin worden gecreëerd.

Tuinonderhoud

Naast het ontwerpen en aanleggen van een tuin, is het onderhoud ervan zeker zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat we op de juiste momenten langskomen zodat uw tuin er altijd keurig verzorgd uitziet.

Vijvers, schuttingen en houtbouw

Met mooie tuinshuisjes, veranda’s, houten terrassen en bijvoorbeeld een vijver(partij), maak je je tuin helemaal af. Met duurzame, kwalitatieve materialen wordt je tuin, je thuis.

jaar ervaring

tevreden klanten

gem. beoordeling

Wij staan voor je klaar!

Of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinonderhoud, gazons, beplantingen, tuinverlichting, waterpartijen, vijvers, schuttingen, bestrating, grondwerk of boomverzorging: wij staan klaar!