Boomverzorging

Voor bomen planten, bomen snoeien, bomen rooien, takken versnipperen, stobben, frezen van particuliere- of bedrijfstuinen: dan ben je bij ons aan het juiste adres.

voor particulieren én bedrijven

Waarom boomverzorging belangrijk is

Bij boomonderhoud of boomverzorging gaat het erom om de boom gezond te houden en om te voorkomen dat de leefomgeving van de boom in gevaar komt, vanwege bijvoorbeeld vallende takken.

Maar ook het snoeien, rooien en verplaatsen van bomen valt onder boomverzorging. Als eigenaar van een boom ben je ook verantwoordelijk voor de boom en daarmee ook voor de zorg dat de veiligheid niet in gevaar komt.

Acties om te voorkomen dat takken uit een boom vallen is dan ook een van de belangrijkste zaken waarnaar gekeken wordt bij een boominspectie. 

De basis van boomverzorging

Boomverzorging zijn de werkzaamheden die gemoeid gaan om de gezondheid en vitaliteit van bomen te behouden. Het omvat activiteiten zoals snoeien, kappen en ongediertebestrijding. Boomverzorging is belangrijk voor de esthetische waarde van bomen, de levensduur en de veiligheid voor de omgeving.

Snoeien is het verwijderen van dode, zieke of overmatige groei van boomtakken. Het bevordert de groei, de gezondheid en de bouw van de boom. Een boom kappen of rooien wordt gedaan om veiligheidsredenen of om een ongewenste boom te verwijderen. Bij ongediertebestrijding is het voorkomen of beheersen van ongedierte dat bomen aantast.

Bomen snoeien, planten en verplaatsen

Bomen snoeien helpt om schade aan uw eigendom door vallende takken te voorkomen. Het kappen of rooien van bomen kan nodig zijn wanneer een boom dood of stervende is, of een risico vormt voor mensen of eigendommen of als een boom te groot is geworden of in de weg staat.

Boomverzorging en boomonderhoud zorgt voor gezondere, mooiere bomen en helpt ook om eigendommen en mensen te beschermen tegen schade veroorzaakt door vallende takken of bomen.

Bomen verplaatsen of planten zijn werkzaamheden die we ook verzorgen.

Klanten kiezen Bloemin!

Tuinontwerp en tuinaanleg

Onze ontwerpen sluiten aan bij uw ideeën en weten tekens weer te verrassen. Bij elke wens weten we een mooi tuinontwerp te presenteren.

Beplantingsplan

Met een beplantingplan en de juiste keuze in beplanting is er in elk jaargetijde een van vorm en kleur in uw tuin worden gecreëerd.

Tuinonderhoud

Naast het ontwerpen en aanleggen van een tuin, is het onderhoud ervan zeker zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat we op de juiste momenten langskomen zodat uw tuin er altijd keurig verzorgd uitziet.

Vijvers, schuttingen en houtbouw

Met mooie tuinshuisjes, veranda’s, houten terrassen en bijvoorbeeld een vijver(partij), maak je je tuin helemaal af. Met duurzame, kwalitatieve materialen wordt je tuin, je thuis.

jaar ervaring

tevreden klanten

gem. beoordeling

Wij staan voor je klaar!

Of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinonderhoud, gazons, beplantingen, tuinverlichting, waterpartijen, vijvers, schuttingen, bestrating, grondwerk of boomverzorging: wij staan klaar!