Kerstbomen

Elk jaar hebben we vanaf het laatste weekend van november kerstbomen te koop. Van klein tot grote kerstbomen. Ook leveren wij speciale grote bomen voor bedrijven of evenementen.

voor particulieren én bedrijven

Kerstbomen verkoop

Elk jaar staan we vanaf het laatste weekend van November bij Esso Voskuilen aan de randweg in Woudenberg met onze mooiste kerstbomen.

De kerstbomen worden binnen een straal van 10km gratis thuisbezorgd, het is ook mogelijk om je kerstboom te laten inspuiten met een brandvertragend impregneermiddel.

De kerstbomen zijn verkrijgbaar in groot en klein (vanaf 50 cm hoog) en kunnen indien nodig worden voorzien van het easyfix systeem: zo staat je kerstboom altijd stevig en recht.

Openingstijden vanaf zaterdag 25 november 2023:

  • maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur
  • zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur
  • zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Grote kerstbomen

Wij leveren ook grote kerstbomen voor evenementen, bedrijven en tv-opnames. Deze 12 meter hoge boom is door ons in Hilversum geplaatst voor TV opnames. De plaatsing is altijd een uitdaging die we zeker niet uit de weg gaan.

 

Prachtige kerstboom

Deze foto is naar ons gestuurd als bedankje voor de pracht kerstboom. Kijk, dat vinden we leuk en daar doen we het voor.

Dus als het eind november of december is, kom dan langs bij Esso tankstation Voskuilen aan de Randweg in Woudenberg en kies je eigen kerstboom uit.

Kom langs met auto of op de fiets en neem gerust je kind(eren) mee. Binnen 10km wordt de kerstboom gratis thuisbezorgd. De kerstboom impregneren tbv brandbeveiligheid is ook mogelijk.

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Voor grotere kerstbomen altijd ruim op tijd contact opnemen.

5 tips voor een kerstboom in topvorm

Kerstbomen zijn levende producten Met de volgende 5 tips houd je je kerstboom in topvorm.

 

  1. Zet je kerstboom niet naast de verwarming, vlakbij de open haard of een andere warmtebron. Te veel warmte is dodelijk voor een kerstboom. Ook een plek in de tocht is geen goed idee. Plaats de boom op een lichte plaats maar vermijd direct zonlicht.
  2. Om hem zolang mogelijk fris te houden en naaldval en uitdroging te voorkomen, laat je je boom twee dagen wennen in een koelere ruimte zoals de garage of de hal. Zaag na deze periode 5 cm af van de stam.
  3. Heb je een kerstboom met kluit gekocht? Zet hem dan in een ruime pot en geef overvloedig water. Zorg ervoor dat de grond steeds een beetje vochtig is.
  4. Heb je een kerstboom zonder kluit gekocht? Ook die moet je elke dag water geven. Gebruik een standaard met een groot waterreservoir.
  5. Wil je je kerstboom in de tuin planten? Geef dan bij het uitplanten veel water. Giet je boom regelmatig tot half mei. Zo geef je je kerstboom alle kansen.

Klanten kiezen Bloemin!

Tuinontwerp en tuinaanleg

Onze ontwerpen sluiten aan bij uw ideeën en weten tekens weer te verrassen. Bij elke wens weten we een mooi tuinontwerp te presenteren.

Beplantingsplan

Met een beplantingplan en de juiste keuze in beplanting is er in elk jaargetijde een van vorm en kleur in uw tuin worden gecreëerd.

Tuinonderhoud

Naast het ontwerpen en aanleggen van een tuin, is het onderhoud ervan zeker zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat we op de juiste momenten langskomen zodat uw tuin er altijd keurig verzorgd uitziet.

Vijvers, schuttingen en houtbouw

Met mooie tuinshuisjes, veranda’s, houten terrassen en bijvoorbeeld een vijver(partij), maak je je tuin helemaal af. Met duurzame, kwalitatieve materialen wordt je tuin, je thuis.

jaar ervaring

tevreden klanten

gem. beoordeling

Wij staan voor je klaar!

Of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinonderhoud, gazons, beplantingen, tuinverlichting, waterpartijen, vijvers, schuttingen, bestrating, grondwerk of boomverzorging: wij staan klaar!